Prázdninová sleva 20 % a balíček Mini+

Prázdninová sleva 20 % a balíček Mini+
Prázdninová sleva

Od implementace snapshotů jsme nepřidali moc nových vlastností, ale neznamená to, že bychom zaháleli. Infrastruktura má teď mnohem lepší monitoring, sjednotili jsme logy do jednoho místa a generujeme z nich důležité metriky. Podařilo se nám porazit indonéské scammery, kteří používali free tier Roští na těžbu kryptoměn a provoz botů, máme vybraný hardware pro nový server a teď v posledním týdnu jsme pracovali na implementaci slev.

Na implementaci jsme v naší PostgreSQL databázi poprvé použili JSON data type. Už jsme se o slevy pokoušeli dříve, ale je to vlastnost, která nemá stabilní formát, protože různých akcí a slev je velké množství. Máme třeba připravené speciální balíčky s různými limity, slevy na nové platby (sleva z faktury), slevy na využití služeb (sleva z běžících aplikací) a kromě toho, že se může objevit nový typ slevy, se mohou ještě všechny jejich typy různě kombinovat. Držet takovou datovou strukturu v relační databázi v třetí normální formě se snadno stane překážkou a tak jsme se rozhodli to zkusit jinak.

Z pohledu uživatele jsme přišli s konceptem perků, které vylepšují účty v naší administraci. Perky je možné získat buď kódem, který najdete někde na internetu a nebo vám je přidáme ručně, pokud například narazíte na nějaký limit v naší službě. Perky budou funkční pro nové zákazníky, kteří přicestují s kódem na stránku s registrací, ale i pro existující zákazníky, kteří mohou kód zadat v administraci v nastavení firmy. Nechceme perků využívat jen pro získání nových uživatelů, ale rádi bychom odměnili i ty současné. Zvlášť, když tímto způsobem je možné získat například nový balíček Mini+ s 0.5 CPU, 192 MB RAM a 2 GB diskového prostoru za 69 Kč měsíčně. Stačí když k tomu v administraci zadáte kód:

MINIPLUS_2022P3HI

Kromě Mini+ balíčku pro vás máme přichystanou ještě 20% slevu na všechny platby, které během prázdnin vytvoříte. Sleva tedy není omezená na konkrétní částku nebo období, takže pokud si do konce srpna dobijete kredit třeba na 2 roky dopředu, dostanete 20 % slevu na celou částku. Pokud vás nabídka zaujala, kód pro ní najdete tady:

SUMMER2022YE3Q

Zadávat kód je možné na stránce s perky, kterou najdete v nastavení firmy v administraci.

A to bude pro dnešek vše. Užijte si léto a nezapomeňte občas mrknout na náš Twitter, kde občas píšeme o novinkách, které jsou malé pro blogpost, ale mohou vás zajímat.